domov > novice > Industrijske novice

Dielektrična trdnost surovin za ohišje LED cevi

2023-05-22

Preskus padca in zahteve glede dielektrične trdnosti surovinOhišje LED ceviso naslednji:

 

1. Preizkus padca

 

V skladu z zahtevami standarda za izdelek mora biti izdelek podvržen preskusu padca, ki simulira padec, do katerega lahko pride med dejansko uporabo. Ko izdelek pade z višine 0,91 m na leseno ploščo, ohišja izdelka ni mogoče zlomiti, da bi izpostavili nevarne dele pod napetostjo v notranjosti. Proizvajalci morajo pri izbiri materialov za ohišja izdelkov upoštevati to zahtevo glede trdnosti.

 

2. Dielektrična trdnost

 

Prozorno ohišje obdaja napajalni modul v notranjosti, material prozornega ohišja pa mora izpolnjevati zahteve električne trdnosti. V skladu z zahtevami standarda, ki temelji na delovni napetosti 120 V v Združenih državah, mora biti prostor med notranjimi visokonapetostnimi deli pod napetostjo in ohišjem (prekritim s kovinsko folijo za testiranje) zmožen vzdržati preskus dielektrične trdnosti AC 1240V. V normalnih okoliščinah debelina lupine izdelka doseže približno 0,8 mm, kar ustreza zahtevam preskusa električne trdnosti.

 

JE je tovarna, specializirana za proizvodnjo LED cevnih ohišij, za več cevnih ohišij si oglejte:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

Za več podrobnosti se obrnite na:prodaja@jeledprofile.com

Tel/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept